Testimonials

Αθηνά, Θανάσης και Ιωάννα

Η βάπτιση της Ιωάννας έγινε τον περασμένο Μάιο όταν εκείνη ήταν ήδη 22 μηνών. Περιμέναμε αρκετά, αφού θέλαμε η βάπτισή της να είναι ξεχωριστή και η ίδια να έχει ενεργό και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η επιλογή του Βασίλη για να καταγράψει αυτή τη μέρα, ήταν αυτό που θέλαμε. Ζωγράφισε (όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούμε ζωγράφο και όχι φωτογράφο) την τοποθεσία, τους ανθρώπους και τα συναισθήματα.

Μέσα από την φωτογράφιση του προέκυψαν όμορφα πορτραίτα της Ιωάννας – η ηλικία της το επέτρεπε- οικογενειακές αυθόρμητες φωτογραφίες καθώς και προσωπικές με τον σύζυγο μου.

Και όλα αυτά τελείως αθόρυβα, χωρίς να μας επιβάλει λεπτό την παρουσία του.

Βασίλη σε ευχαριστούμε,

Αθηνά, Θανάσης και Ιωάννα.

Ειρηνίκη και Τάκης

Πριν μερικούς μήνες μιλήσαμε με το Βασίλη για να φωτογραφίσει το γάμο μας. Είδαμε τη δουλειά του από το site του και μας άρεσε!

Το ένστικτο μας δε μας διέψευσε! Κοιτάζουμε τις φωτογραφίες του γάμου μας και είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα! Ο Βασίλης το είπε και το έκανε! Έβγαλε αυθεντικές φωτογραφίες που πραγματικά απεικονίζουν τα συναισθήματα εκείνης της ημέρας! Δε μας άγχωσε ή πίεσε σε τίποτα εκείνη την ημέρα, το οποίο ήταν πολυ σημαντικό για εμάς!

Μετά το γάμο ο Βασίλης ήρθε και μας βρήκε στα Χανιά όπου κάναμε μια after wedding φωτογράφιση! Και εδώ το αποτέλεσμα της δουλειάς του ήταν καταπληκτικό!! Και φυσικά είχαμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε καλύτερα.

Ένας υπέροχος άνθρωπος και φωτογράφος!

Βασίλη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα!!

Ειρηνίκη – Τάκης!

Φαίδρα

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες φωτογραφίες που τράβηξες!

Αποτύπωσες την κάθε στιγμή τόσο ζωντανά! Η κάθε φωτογραφία είναι και μια μικρή ιστορία από μόνη της…φαίνεται ότι καμία δεν είναι τυχαία τραβηγμένη.

Αλλά όλες προκαλούν το ίδιο συναίσθημα…

απέραντη αγάπη από μέρους μας για το θησαυρό που κρατάμε στην αγκαλιά μας και ταυτόχρονα απεριόριστη αγάπη από μέρους σου για τη δουλειά σου!

Συγχαρητήρια!

​Σ ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη δουλειά!

Έλενα, Πιέρρος και Φαίδρα

Νατάσσα και Θάνος

Σαν χτες μοιάζει η μέρα που μιλήσαμε για πρώτη φορά στο τηλέφωνο και κανονίσαμε να συναντηθούμε από κοντά μιας και είχαμε δει φωτογραφίες σου και μας άρεσε πολύ η φυσικότητα και η απλότητα που αποτυπώνονται στο φακό σου οι στιγμές….και όμως πέρασε ήδη ένας χρόνος!

Γρήγορα έφτασε η prewedding φωτογράφηση στην Πλάκα που θα μας μείνει αξέχαστη…

Χρώματα, συναισθήματα, άνοιξη, μυρωδιές… και 2-3 ώρες που κύλησαν χωρίς καν να το καταλάβουμε.

21.06.2014… η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Από νωρίς μέχρι αργά τη νύχτα, κάθε στιγμή, κάθε λεπτό, όλες οι σημαντικές στιγμές της ημέρας είναι πλέον στις εικόνες…

Αυθορμητισμός και καλαισθησία… αυτές τις δύο λέξεις θα χρησιμοποιούσαμε αν μας ρωτούσε κάποιος για το Βασίλη ως φωτογράφο αλλά και ως φίλο πλέον…

Βασίλη σε ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά και για την οικειότητα που μας έκανες να νιώσουμε από την πρώτη στιγμή!!!

Keep shooting!!!”

Νατάσσα – Θάνος

Φωτεινή & Στάθης

Πώς γίνεται σε μια φωτογραφία να αποτυπωθούν όλα τα αυθόρμητα, πηγαία, αυθεντικά συναισθήματα που γεννά μια στιγμή; Αυτό είναι το ταλέντο του Βασίλη. Με τον επαγγελματισμό και την καλλιτεχνική του ματιά κατάφερε να μας κάνει να ξαναζούμε τον γάμο μας όποτε κοιτάζουμε τις φωτογραφίες του. Η διακριτική του παρουσία σε όλη τη διάρκεια του μυστηρίου και της βραδιάς που ακολούθησε, η ηρεμία και οι συμβουλές του συνέβαλαν στο να γίνει η μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή για μας. Από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα!

Φωτεινή & Στάθης

 

1 comment
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Χαρά, Βασίλης, Ελισάβετ, Γεωργία8 Jan ’19 - 11:12 am

    Ο Βασίλης χαίρεται τη διαδικασία του …φωτογραφίζειν ! Είναι το πάθος του, το μεράκι του, το κέφι του. Το βλέπεις στο αποτέλεσμα. Με την απλότητα που διακρίνει και τον ίδιο σαν άνθρωπο φωτογραφίζει αποτυπώνοντας κάθε συναίσθημα, κάθε δεσμό, κάθε μοναδική στιγμή. Το κάθε πρόσωπο κρύβει τη δική του μαγεία , τη δική του ιστορία και ο Βασίλης το βγάζει αυτό στις φωτογραφίες του με τρόπο μοναδικό. Εκτός από άρτιος επαγγελματίας σε κερδίζει με την ειλικρίνεια και την απόλυτα φιλική του προσέγγιση. Βλέποντας ξανά και ξανά τις φωτογραφίες του γάμου και των βαπτίσεων των παιδιών μας, χαίρομαι όχι μόνο γιατί επιλέξαμε τον Βασίλη ως επαγγελματία αλλά και γιατί στις τόσο σημαντικές στιγμές την ζωής μας κάναμε και ένα πολύ καλό φίλο.ReplyCancel